Carina

2014-09-26-17-34-30.c.m%20r[1]

 

Mijn naam is Carina Reus. Ik woon in Onderdijk met mijn man en drie kinderen. In 1999 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut, waarna ik mij na post-HBO opleidingen heb gespecialiseerd als psychosomatisch fysiotherapeut, kinderfysiotherapeut en oedeemtherapeut. In 2011 besloot ik mijn eigen fysiotherapiepraktijk te starten. Eerst achter ons woonhuis. Per september 2017 ben ik overgegaan naar het dorpshuis van Onderdijk, waar ik een mooie ruime ruimte heb.

Ik ben gestart als oedeemtherapeut, psychosomatisch fysiotherapeut en kinderfysiotherapeut. In 2019 heb ik besloten om mij te gaan richten op de behandeling van kinderen en jongeren en heb ik voor de behandeling van volwassenen goede vervanging gevonden in de personen van Natasha, Marit en Frank.

Binnen de behandeling van kinderen en jongeren heb ik mij gespecialiseerd in onbegrepen klachten, stress gerelateerde klachten en prikkelverwerkingsstoornissen (HSP, SI problematiek, motorische ontwikkelingsstoornissen bij autisme, prikkelgevoeligheid bij hoogbegaafdheid).

Iedere therapeut heeft zijn eigen kennis en vaardigheden. Wanneer de hulpvraag betrekking heeft op meerdere gebieden, werk ik samen met verschillende disciplines in de omgeving om zo samen tot het beste resultaat te kunnen komen.

Op de dinsdag-, woensdag- en donderdagmiddag werk ik op de locatie Onderdijk. Op de ochtenden werk ik als kinderfysiotherapeut op het speciaal basisonderwijs en bij het CVD de Kleine Hoeve in Grootebroek.